De Stichting Kruidentuin Eibergen vernieuwt de Kruidenhof te Mallum door middel van het verbeteren en verduurzamen van tuin- en bezoekerscentrum, maar ook door het verbreden en verdiepen van het jaarlijkse programma op gebied van groen, natuur, kunst, cultuur, educatie en informatie. Het is de bedoeling dat daardoor méér bezoekers en ook nieuwe doelgroepen - in het bijzonder kinderen in de basisschoolleeftijd - hun weg naar onze tuin zullen vinden en deze locatie als ontmoetingsplek gaan beschouwen. Ook is het de bedoeling de kennis op het gebied van kruiden als bestanddeel van verantwoorde voeding veel meer te benutten, zowel bij de vrijwilligers zelf als bij onze bezoekers. De uitvoering van dit project vindt plaats in de periode februari 2021 – juli 2022.

Kijk voor meer informatie op de pagina Kruidenhof te Mallum BIO.