Samen met Slow Food Achterhoek houden we op vrijdagavond 4 juli in de Kruidenhof een kruidenworkshop en proeverij. Eetbare bloemen en kruiden spelen de hoofdrol. Na een rondleiding door kruidendeskundigen kun je er zelf mee aan de slag. Maar er kunnen ook kant-en-klare gerechtjes geproefd worden. We serveren er serveren er lokale en regionale wijnen en bieren bij, ook zonder alcohol (niet bij de prijs inbegrepen).
Wil je erbij zijn? We hebben plaats voor 30 liefhebbers (max. twee per reservering). Als je vegetarisch wilt eten, kan dat natuurlijk. Geef dat dan even door via het mailadres achterhoek@slowfood.nl. Vegan is niet mogelijk.
De inloop is vanaf 17.30 uur. De workshop/proeverij begint om 18.00 uur en is omstreeks 22.00 afgelopen.
Deelname kost € 42,50,- per persoon, inclusief workshop en maaltijd, exclusief dranken. Aanmelden kan via https://smakelijkachterhoek.nl/activiteit/88842/eten-bij-de-kruidenhof-langs-de-berkel.
Bij aanmelding ga je naar een betaalmodule.

